Så funkar det

Ju högre ämnesomsättning, brände mer fett

4En ökning av lokal temperatur av 2 ° till 3 ° C
Stimulering av hypotalamus * för att kyla området.

* (En region i thalamus framhjärnan som samordnar både det autonoma nervsystemet och aktiviteten i hypofysen, kontrollerar kroppstemperatur, törst, svält och andra homeostatiska system, och är involverade i sömn och emotionell aktivitet)

 

 

5Aktiverar venale och arteriell lymfatiska systemet att cirkulera blod och för att kyla det drabbade området. Ökningen i mikrocirkulationen (cirka 30%) kräver mer energi från kroppen. (Calorie). Precis som kalorier behövs, använder kroppen fett från fettvävnad. Denna aktivitet omvandlar fett från fast till flytande.

 

 

 

Slimagra effekt

1Termogram framifrån av båda låren.
Den högra lår bär Slimagra och visar en ökning av blod perfussion +/- 2 ° C. Temperaturgradient jämfört med vänster lår.
Institutet för Bilddiagnostik, Barcelona, Spanien

 

 

2Gamma grafiskt foto framifrån omedelbart efter injektion av 10 mCi TcO499 visar en ökning på 30% i blod perfusion i höger lår bär Slimagra.
Institutionen för strålbehandling och nuklearmedicin Barcelonas självsty

 

 

När metabolisk avfall och fettbildning infiltrera elastin och kollagen fibrer i vävnaden, tenderar de att påverka elasticiteten gör det omöjligt att upprätthålla adekvat cirkulation som orsakar vävnad stelna.

3Ökningen av mikrocirkulation uppnås genom att bära Slimagra, hjälpa till att återuppbygga kapillärsystemet som föryngrar och ger näring vävnaderna och tar bort instängd metaboliska avfall.