Celluliter

De allra flesta kvinnor upplever någon gång har det kommit bucklig celluliter på lår, rumpa, eller ens hud på buken, och överarmarna. Celluliter är inte mycket becomingly, men helt normalt, ofarliga och tyvärr ganska vanligt i de flesta kvinnor. Man tror att upp till nio av tio kvinnor får celluliter någon gång.

Vill du ha en trevligare hud med mindre celluliter, läs mer här om sajten och få information och våra rekommendationer på vad du kan göra själv.

 

Anti celluliter byxor & bälte från SlimagraAnti celluliter byxor & bälte
Bär dem och börja gå ner i vikt och bekämpa celluliter (apelsinhud)
Thermo Slimming kläder ökar ämnesomsättningen och smälta överflödigt fett.

Byxor 495,00 SEK – fås i 5 storlekar! – NU 395,00 SEK

Bälte 365,00 SEK – fås i 5 storlekar! – NU 275,00 SEK

Klicka på bilden för mer info och köpa

 

Coverfoto Dermo Vakuum MassagerDermo Vakuum Massager
Gör dig slankare. Bekämpar celluliter (apelsinhud), slapp hud och dubbelhakor. Slätar ut rynkor och hudbristningar, Stramar åt huden och stimulerar lymfsystemet.

915,00 SEK

Klicka på bilden för mer info och köpa

 

Vad är celluliter?

Celluliter är fett som har ackumulerats under huden. Vår hud består av epidermis, dermis och subkutan vävnad, och mellan epidermis och våra muskler har vi fett som lagras i små rum, åtskilda av bindväv. När vävnaden inte får tillräckligt med vatten och näringsämnen, blir det styvare och kontrakt, och därmed uppstår fördjupningarna i huden, som vi känner som celluliter. Bildningen av celluliter kan inträffa ganska tidigt och, i synnerhet gradvis med åldern, där vävnads blir allt slak.

cellulite

Vetenskapen har inte klargjort varför du får celluliter. Bevis antyder dock att celluliter ärftlig och speciellt dyker upp som en blir äldre eller genomgå en graviditet. Vissa börjar dock redan

få celluliter medan de är tonåringar, där andra har tur och helt undvika. Lyckligtvis finns det mycket du kan göra för att bromsa utvecklingen av celluliter.

 5 avrådan celluliter

  • Motion – t.ex lopp och gå i trappor
  • Håll en hälsosam vikt
  • Ät mycket grönsaker, fiber och frukt
  • Skär ner på socker, vetemjöl och snabbmat
  • Komplettera eventuellt med vakuummassage

Ju mer du är aktiv och använder dina muskler, desto mer du håller bindväv i arbetet och hindrar den från att bli stel. Dessutom kan starkare muskler ses tydligare genom huden och gör din celluliter mindre uppenbar. Särskilt lopp, trappmaskiner / trappor, vattengymnastik och går upp och ner för backen i kuperad terräng är effektiv mot celluliter. Gå efter måttlig motion flera gånger i veckan i stället för mer sporadiskt, men hård träning.

Tillsammans med mer motion, är hälsosam kost sätt att minska dina celluliter. Äta hälsosamt med massor av fibrer, frukt och grönsaker och kom ihåg att dricka vatten. Om du behöver vätska, riskerar du att celluliter inträffar tidigare och mer synliga.

Om du verkligen vill ta itu med problemet med celluliter, sedan släppa det vita brödet, socker och kakor och äta i stället för rågbröd, Fullkornspasta, råris, grönsaker och nötter. Det ger mer fibrer, mer näringsämnen till vävnaden – och mättar det mer, så att du kan enkelt hålla en smal linje. Komplettera eventuellt med fiskolja med omega 3 eller äta fisk två gånger i veckan, är fiskolja bra för huden och ökar sin elasticitet.

Om du röker, prova om du kan sluta eller minska. Rökning gör huden styvare och mindre elastisk, och det är något som utlöser celluliter produktionen.

Sant och falskt om celluliter

Man kan behandla celluliter med krämer cellulite-3

Nej, du kan inte omedelbart eliminera celluliter med krämer, men krämer kan ge en trevligare och mjukare hud, vilket gör låren att se mer attraktiv. Vissa forskare menar dock att krämer med peppar kan ha en effekt på celluliter.

Celluliter beror på övervikt

Nej, du kan enkelt få celluliter, även om du är smal. Det finns dock ett samband mellan övervikt och uppkomsten av celluliter mer när lagrat fett ger ett större tryck i bindväven och därmed mer celluliter. Väven bli inte mer elastisk, om du bara gå ner i vikt genom att äta hälsosamt. Det måste också utöva till innan du verkligen se resultat i kampen mot celluliter.

Celluliter beror på ackumulerade avfallsprodukter

Nej, celluliter är inte på grund av antingen avfall eller vätska, men ackumulerade fett.

Celluliter blir värre under graviditeten

Ja, flera kvinnor har mer celluliter under graviditeten. Vissa kvinnor har inga knölar på låren, innan de blir gravida, medan andra tycker att deras befintliga celluliter blir tydligare.

Bli av med dina celluliter

På Almotrade säljer vi en mängd olika produkter som stimulerar din bindvävsmassage. Effekten är särskilt tydligt om du är flitig med regelbunden motion och en hälsosam kost med mycket grönsaker. Se vårt utbud och starta behandlingen hemma i ditt eget vardagsrum.

Se till exempel vår Dermo Vakuum Massager, där du i ditt hem kan strama upp huden, bekämpa bristningar och utjämning celluliter. Maskinen ger dig massage med vakuum ökar blodcirkulationen och minskar fettdepåer under huden.

Är du redo att bli mer engagerade i kampen mot celluliter? Så prova vårt Vacuum Body Shaper gradvis effektiviserar din siluett och jämnar apelsinskal dimpled när du komplettera med motion och hälsosam kost. Du kommer att uppleva en stramare hud, förbättrad elasticitet och fasthet – och som en bonus, kan maskinen också minska dina rynkor.

Har du hört rekommendationer för att massera huden dagligen med torr borste eller skur krämer, men har du svårt att nå för att få det gjort? Med Slimagra anti celluliter byxor och bälte får du massage hela tiden, du bära produkterna. Det ökar blodcirkulationen med 30 procent, stimulerar bindväv och öka kroppsvärmen lokalt. Bär Slimagra varje dag och känna effekten.

Det kan vara svårt att komma celluliter till rätta. Men om du gör en insats med kost och motion, sedan bindvävs massage med vakuum eller anti celluliter byxor eller bälte vare det extra som verkligen minskar celluliter. Bindväv med sugkoppar ökar hudens blodflödet och stimulerar bindväven att hålla fettdepåer på plats. Samtidigt blir det lättare för huden att införliva vitaminer och antioxidanter som bindväv måste förbli elastisk.

cellulite-2

Flera av våra kunder uppnår mycket goda resultat när de kombinerar konditionsträning, styrketräning och en hälsosam kost med en av våra produkter för bindvävsmassage i deras hem. Att få dig i tid och uppleva hur du kan minska dina fettdepåer och ökar blodflödet, så att du får mindre celluliter och kan se fram emot korta klänningar och bikinis.

Som en bonus blir du friskare och får en trevligare hud, plattare mage och fastare lår när du sätter in för att bekämpa celluliter. Vi borde hälsa och säga är mycket motiverande att arbeta för att uppnå ännu bättre resultat. Så snör löparskor, njuta av rågbröd och lite god, mörk choklad i stället för vitt bröd och godis, och njut av bindvävs massage. Det kommer att ge dig de bästa chanserna att få dina celluliter till liv.